Κοτόπουλο γεμιστό
Τα υλικά: 4 στήθη κοτόπουλου, 150 γραμ. σπανάκι, 100 γραμ. τυρί Φιλαδέλφεια, 500 γραμ. πατάτες, 4 κουταλιές αλεύρι, 2 κουταλιές μαργαρίνη, 250 γραμ. ζωμό κότας, ¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο δυόσμο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Βράζουμε το σπανάκι σε πολύ λίγο νερό για 2 λεπτά και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα σε ένα μπώλ. Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και ανοίγουμε στο καθένα μια μικρή «τσεπούλα» με ένα κοφτερό μαχαίρι. Γεμίζουμε τις «τσεπούλες» με το παραπάνω μείγμα και κλείνουμε με οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια αλευρώνουμε και σοτάρουμε στη μαργαρίνη μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε το ζωμό και τον δυόσμο και αφήνουμε να σιγοψηθεί μαζί με τις πατάτες για 1 ώρα.
Πρεσβυτέρας Ειρήνης Νικολάου
Αναζήτηση
Παλαιότερες ανακοινώσεις