Καλαμαράκια με μαϊντανό
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. ψιλό καλαμάρι
4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια κάτω από τρεχούμενο νερό και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα καλαμαράκια λίγα λίγα, όσο να ξανθύνουν ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας. Πετάμε το πρώτο λάδι. Ξαναβάζουμε λάδι και ρίχνουμε σκόρδο και μαϊντανό. Αμέσως προσθέτουμε τα καλαμαράκια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για 5΄. Μπορούμε να στολίσουμε με φρέσκο μαϊντανό. Στην εποχή του το φρέσκο σκόρδο είναι συν.
Αναζήτηση
Παλαιότερες ανακοινώσεις