Μπουγάτσα σοκολάτας
Τα υλικά: 12 φύλλα κρούστας, 400 γραμ. ζαχαρούχο γάλα, 400 γραμ. λιωμένη κουβερτούρα, 4 κουταλιές κακάο, 2 μπανάνες, 250 γραμ. βιτάμ, 1 φλυτζάνα νερό και 1 αυγό.
Εκτέλεση
Στρώνουμε προσεκτικά τα φύλλα κρούστας μέσα σε βουτυρωμένο πυρέξ ζαρωμένα σε μορφή φυσαρμόνικας και ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βιτάμ, τις λιωμένες μπανάνες και το αυγό αφού πρώτα το έχουμε χτυπήσει καλά. Διαλύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το νερό και το κακάο και τ’ ανακατεύουμε με την κουβερτούρα μας. Τέλος τα ρίχνουμε πάνω από το μείγμα στα φύλλα κρούστας και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Πρεσβυτέρας Ειρήνης Νικολάου
Αναζήτηση
Παλαιότερες ανακοινώσεις