Μπισκότα με κόρν φλέικς
Τα υλικά: 200 γραμ. κόρν φλέικς ολικής αλέσεως με μαύρη σοκολάτα, 100 γραμ. μαύρη ζάχαρη, 1 αυγό και ένα κρόκο αυγού, ½ φλυτζάνι γάλα light, ½ φλυτζάνι φυσικό χυμό πορτοκαλιού, 200 γραμ. βιτάμ, 3 και ½ φλυτζάνες φαρίνα και ένα κουταλάκι σόδα.
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε καλά όλα μας τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε τα κόρν φλέικς. Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα τα μπισκότα μας, αλείφουμε με λάδι το ταψάκι μας και ψήνουμε στο φούρνο μας στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Πρεσβυτέρας Ειρήνης Νικολάου
Αναζήτηση
Παλαιότερες ανακοινώσεις