Καρπουζόπιτα
Υλικά: Μισό καρπούζι, 1 ½ ποτήρι του νερού μαύρη ζάχαρη, 1 φαρίνα, 4 κουταλιές της σούπας μέλι, 4 κουταλιές της σούπας σουσάμι και 1 κουταλάκι κενέλα.
Εκτέλεση
Αφαιρούμε προσεκτικά όλους τους σπόρους από το καρπούζι μας και το τοποθετούμε σε μια λεκάνη μαζί με τα άλλα υλικά δημιουργώντας ένα χυλό. Τέλος πασπαλίζουμε με το σουσάμι μας και ψήνουμε την πίτα μας στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικολάου
Αναζήτηση
Παλαιότερες ανακοινώσεις